Wij helpen u bij gehoorverlies

Gehoorverlies ontstaat vaak heel geleidelijk. Daarom valt het meestal niet direct op. Toch zijn er verschillende signalen die erop wijzen dat u met gehoorverlies te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan moeite met spraak verstaan in een rumoerige omgeving of het verliezen van hoge tonen.

Concreet betekent gehoorverlies dat u uw kinderen of kleinkinderen niet goed meer verstaat. Of dat u moeite heeft met deelnemen aan een gesprek op de hobbyclub of tijdens verjaardagen. Of misschien heeft u moeite met het verdragen van veel geluid tijdens een concert.

Lastig, want misschien rijst de vraag: “ligt dit nu aan mij of aan de mensen om me heen?” Gehoorverlies kan daarom een eenzaam gevoel geven. Gelukkig valt gehoorverlies goed te meten en kunt er vaak gewoon iets aan doen. Zo doet u weer mee bij familiebijeenkomsten en gaat u met plezier naar uw vereniging of een concert.

Erkenning van het probleem

Het beperkende van gehoorverlies wordt vaak onderschat, door bijvoorbeeld de omgeving van iemand met gehoorproblemen. Voordat het gehoorverlies is geconstateerd, is er vaak sprake van twijfel en onzekerheid. Het moment van erkenning geeft dan ook veel opluchting.

Hoorstudio Zoetermeer denkt graag met u mee bij gehoorverlies en de oplossing ervan. Wij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van gehoorverlies en het aanmeten van de beste hoormiddelen.

Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij u past en wat u echt helpt. En ja, daar gaat soms tijd overheen. Want past het ene niet goed genoeg, dan kijken we naar een andere, betere oplossing voor uw oren. Een oplossing die wel prettig is en goed aanslaat.

Onderhoud hoortoestel

 Bovendien voorziet Hoorstudio Zoetermeer in het onderhoud van uw gehoorapparatuur. Het bijstellen of aanpassen van een toestel is voor ons geen moeite. Zo is en blijft uw gehoor goed.

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is? Of wilt u weten of u gehoorverlies heeft? De medewerkers van Hoorstudio Zoetermeer zijn benieuwd naar waar u tegenaan loopt. Misschien is een oplossing gemakkelijker te vinden dan u dacht. Klik hier om een afspraak te maken of loop gewoon even binnen.

Herkennen

De signalen van gehoorverlies zijn niet altijd eenduidig.

Lees verder

Oorzaken

Gehoorverlies kan verschillende oorzaken hebben.

Lees verder

Voorkomen


Er is steeds meer aandacht voor gehoorbescherming.

Lees verder

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel