Gratis uw gehoor laten testen door ons.

Twijfelt u over uw gehoor en bent u benieuwd naar hoe uw gehoor ervoor staat? Bij Hoorstudio Zoetermeer wandelt u zo de winkel binnen voor een gratis hoortest. Hoe gaat zo’n test in z’n werk.

Gehoortest, hoe en wat?

Tijdens de hoortest krijgt u per oor piepjes te horen. Het rechter en het linker oor krijgen afzonderlijk piepjes aangeboden, verschillend in toonhoogte en luidheid. U draagt daarbij een koptelefoon zodat u geen last heeft van omgevingsgeluiden. Aan u de taak om aan te geven welke piepjes u hoort. De piepjes geeft u met een drukknop aan. De hoortest duurt zo’n 10 tot 15 minuten. Zo gepiept dus!

Met de hoortest brengen we precies in kaart wat u wel en wat u niet kan horen. Na afloop hebben we een mooi audiogram en geven we u een passend advies over de mogelijkheden om uw gehoor te verbeteren. Ook doen we een spraaktest om na te gaan hoe het verstaan van spraak gaat. Het complete plaatje zorgt daarna voor de beste hooraanpassing.

Vergoeding hoortoestel

Blijkt na de hoortest dat het gehoorverlies 35 decibel of meer is, dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van 75% van de kosten van een hoorapparaat. De hoortest zelf valt onder uw basisverzekering, kopje audiologische zorg. U hoeft daarom niet te betalen voor een hoortest bij Hoorstudio Zoetermeer.

Na de hoortest plannen we een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw persoonlijke situatie precies in beeld. Dat doen we door vragenlijsten af te nemen. Met uw persoonlijke hoorsituatie in de hand, maken we een mooi plan om uw gehoor te verbeteren.
Aarzel niet en loop gerust even binnen. Ook al weet u niet zeker of het horen slechter gaat, een complete test geeft zekerheid. We hebben maar even van uw tijd nodig om vast te stellen of u gehoorverlies heeft.

 

Vraag de gratis gehoortest aan.