Hoorproducten

Om tot een goede keuze van een hoortoestel te komen, kunt u rekening houden met de uitvoering of de technische eigenschappen van het hoortoestel. U kiest een toestel in het oor of buiten het oor.

Welk hoorproduct is juist voor u?

Aan ons om u goed te adviseren over de diverse mogelijkheden tijdens een uitgebreid intakegesprek in de Hoorstudio in Zoetermeer of Bergschenhoek.

Hoortoestel in het oor (IHO)

Bij een IHO gaat het om een onzichtbaar hoortoestel in het oor. Klanten kiezen voor een IHO wanneer het cosmetische aspect belangrijk is. Deze toestellen worden diep in het oor geplaatst en zijn daardoor praktisch onzichtbaar. Helaas is een IHO niet voor iedereen geschikt. Een relatief kleine groep mensen heeft baat bij een IHO. Mensen die een onzichtbare oplossing willen, kunnen ook een hoortoestel met luidspreker in het oor overwegen (LIHO).

Luidspreker in het oor (LIHO)

Een hoortoestel met een luidspreker in het oor combineert de voordelen van hoortoestellen in en achter het oor. Ze hebben een groot draagcomfort, zijn praktisch onzichtbaar en technisch zeer geavanceerd. Dit maakt een LIHO een van de betere hooroplossingen van dit moment.

Hoortoestel achter het oor (AHO)

Een hoortoestel achter het oor is een toepassing die nog steeds geleverd wordt. De geluidsoverdracht gebeurt via een op maat gemaakt oorstukje. Een toestel achter het oor is goed geschikt voor zware gehoorverliezen. Het nadeel van dit toestel is volgens sommigen dat het meer opvalt dan andere, modernere toestellen. Dat komt door de afmeting van het toestel en het oorstukje, vaak zichtbaar. Toch blijft de AHO een solide oplossing bij fors gehoorverlies.

Slimme hooroplossingen


Nieuwe technieken in hoortoestellen zorgen voor een nog beter geluid. Draadloze aanpassingen, het kan vandaag de dag.
Meer informatie over slimme hooroplossingen

Gehoorbescherming


Het goed beschermen van uw gehoor is erg belangrijk. Opgelopen lawaaischade is helaas niet meer terug te draaien.
Meer informatie over gehoorbescherming

Bent u benieuwd naar de verschillende toestellen?

Kom gerust een kijkje nemen. Vraag in onze hoorstudio naar de hoortoestellen en wat ze voor u kunnen betekenen!