Slimme hoortoestellen

Nieuwe technieken maken veel mogelijk. Diverse nieuwe toepassingen in hoortoestellen zorgen voor een nog beter, genuanceerder geluid. Draadloze aanpassingen en bediening met uw smartphone, het kan vandaag de dag.

Nieuwe generatie hoortoestellen

Nieuwe technieken maken het mogelijk om slimme hoortoestellen te ontwikkelen. Hoorstudio Zoetermeer heeft diverse van deze slimme toestellen in het assortiment. Deze geavanceerde hoortoestellen maken het horen nog aangenamer. Ze zorgen voor een genuanceerd geluid, helemaal aangepast aan de situatie. 

Bluetooth

Slimme hoortoestellen maken via Bluetooth verbinding met andere apparaten in de ruimte. Bluetooth is een draadloze verbinding met bijvoorbeeld uw telefoon, televisie of radio. Zo wordt het geluid direct versterkt en aangepast. De verbinding met uw thuis-apparaten kunt u gemakkelijk bedienen met uw smartphone.

De specifieke instellingen van deze slimme hoortoestellen worden automatisch opgeslagen. Wij helpen u graag met het nauwkeurig afstellen van uw apparaat. Is de perfecte afstelling opgeslagen, dan hoeft u niets meer te veranderen. Omdat we uw apparaat nauwkeurig afstellen, ervaart u geluid natuurgetrouw.

Compact formaat hoortoestel

De slimme hoortoestellen hebben een compact formaat en vallen daardoor niet op. Het compacte formaat zorgt ook voor een groter hoorcomfort. Na de aanschaf biedt Hoorstudio Zoetermeer deskundige nazorg waardoor uw toestel de beste afstelling behoudt.

Ook een slim hoortoestel?

Bent u benieuwd naar wat een slim hoortoestel voor u kan betekenen? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en een gratis hoortest.

Maak een afspraak

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel