Wat is uw persoonlijke hoorsituatie?

Horen en minder goed kunnen horen, iedereen ervaart het anders. Bent u een liefhebber van muziek? Of heeft u door uw werk of hobby veel geluid om u heen? Hoe is uw gezinssituatie? Belangrijke vragen die meespelen bij het verbeteren van uw gehoor.

Wat is uw persoonlijke hoorsituatie?

Voordat we u een mooie hooroplossing aanbieden, is het belangrijk om goed te weten waar u tegenaan loopt. Dit brengen we gedetailleerd in kaart. Met een uitgebreide vragenlijst gaan we tijdens het intakegesprek na in welke situaties het horen lastig is. Zo wordt helder welke beperkingen u ervaart. Deze gegevens én de uitkomst van de gehoortest vormen de basis voor het hoortoestel. Op deze manier kiest u heel gericht een toestel.

Ik wil mijn gehoor verbeteren


Ik twijfel aan mijn gehoor en wil er iets aan doen. Wat zijn de opties?

Lees verder

Ik wil iemand anders helpen


Mijn partner heeft gehoorproblemen. Wat kan ik doen?

Lees verder

Ik heb reeds een hoortoestel


Ik draag al een toestel maar ben toe aan een nieuw
apparaat.

Lees verder

Preventieve gehoorbescherming

Voorkomen is beter dan genezen. Uw oren zijn namelijk kwetsbaar en schade door lawaai is helaas niet te herstellen. Bezoek aan festivals en concerten kan ervoor zorgen dat het binnenoor beschadigd raakt. Probeer daarom stil te staan bij het welzijn van uw oren. Want gehoorschade merkt u vaak pas achteraf. U ervaart bijvoorbeeld een constante pieptoon of brom in het oor.

Preventieve bescherming van het gehoor is daarom echt van belang. Door tijdens concert- of festivalbezoek op maat gemaakte oordoppen te gebruiken, beschermt u uw oren. Met kwalitatief goede oordoppen kunt u nog steeds genieten van de intensiteit van muziek. Bovendien voorkomt u zo gehoorverlies op de lange termijn. Zo blijft u genieten van muziek en feestjes.

Ik wil mijn gehoor beter beschermen


Er is gelukkig steeds meer aandacht voor goede gehoorbescherming.

Lees verder

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel