Ik heb al een hoortoestel

Stelt u zich voor, u heeft eerder al een of meerdere hoortoestellen aangeschaft maar bent toe aan een nieuw, misschien wel beter apparaat. Hieronder lichten we toe hoe we u adviseren en verder helpen.

Om een goede keuze te kunnen maken, nemen onze audiciens een nieuwe hoortest en aanvullende spraaktesten af om er achter te komen hoe uw gehoor er vandaag de dag voor staat.

Uitgebreide intake

Hierna gaan we met een uitgebreid intakegesprek in op uw persoonlijke wensen en eisen. Ook lichten we toe welke nieuwe hooroplossingen beschikbaar zijn, zodat we samen een goede keuze kunnen maken. Welk hoortoestel is voor u geschikt binnen uw budget?

Omdat u al een of meerdere hoortoestellen draagt, bent u gewend aan hoe dat in z’n werk gaat. Daarom kunnen we direct verder met het mogelijk maken van de beste versterking van uw hoortoestellen. Dat doen we op basis van de afgenomen hoor- en spraaktesten.

Met uw draagervaring kunt u waarschijnlijk goed aangeven wat u wel en niet goed hoort. Deze informatie is belangrijk voor ons. Want op basis van deze praktijkervaringen zullen we de toestellen verder afstellen. Zo kunnen we zowel het hoorcomfort als het spraak verstaan optimaliseren.

Laatste controle

In de laatste controle lopen we alles nog even na. Hebben we de doelstellingen behaald? Bent u tevreden? Of bent u nog geïnteresseerd in accessoires en randapparatuur? Als we alle stappen hebben doorlopen, komt de financiële afwikkeling en verrekenen we de toestellen met u en uw zorgverzekering.

En als alles rond is, wensen wij u veel hoorplezier met de aanschaf van uw nieuwe hoortoestellen. Heeft u nadien toch nog een vraag? Dat is geen enkel probleem, laat het ons gerust weten.

Of ervaart u het horen thuis toch anders dan in de winkel? Aarzel niet en bel ons even op. Zo kunnen we uw apparaat nog beter aanpassen en fine tunen.

Gratis gehoortest


Twijfelt u over uw oren of bent u gewoon benieuwd naar hoe het met uw gehoor gaat? Kom gerust langs voor een gratis hoortest. De audiciens van Hoorstudio Zoetermeer meten graag uw gehoor en spraak verstaan.

Lees verder

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel