Ik wil mijn gehoor verbeteren

Er zijn verschillenden manieren om uw gehoor te verbeteren. Zo zijn er praktische, gemakkelijk aan te brengen aanpassingen voor in huis om de kwaliteit van uw gehoor te vergroten.

Er zijn verschillenden manieren om uw gehoor te verbeteren. Zo zijn er aantal praktische toepassingen voor in huis om de kwaliteit van uw gehoor aan te passen. Neem nou het geluid van uw televisie.

Het luisteren naar de televisie is voor de meeste slechthorenden tegenwoordig geen enkel probleem meer. Diverse technieken maken het mogelijk om de televisie weer goed te kunnen volgen. Hieronder lichten we ze toe.

Infraroodsignaal

Fabrikant Sennheiser levert hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur om het signaal van uw televisie goed te kunnen ontvangen. Een draadloze verbinding zorgt ervoor dat u de geluidssterkte met alle comfort op het door u gewenste niveau ervaart.

Inductie in uw hoortoestel

Gebruikt u een hoortoestel en heeft het toestel een ringleiding-spoel? Dan kunt u het televisiesignaal goed ontvangen via de zogenaamde inductielus.

Gratis hoortest

Twijfelt u over uw oren en bent u benieuwd naar de conditie van uw gehoor? Hoorstudio Zoetermeer neemt een gratis hoortest bij u af. Tijdens de test hoort u per oor piepjes, verschillend in toonhoogte en luidheid. U draagt daarbij een koptelefoon zodat u geen last heeft van omgevingsgeluiden. Aan u de taak om aan te geven welke piepjes u hoort.

Met de hoortest brengen we precies in kaart wat u wel en niet hoort. Na afloop geven we u een passend advies over de mogelijkheden om uw gehoor te verbeteren.

 

Gratis gehoortest


Twijfelt u over uw oren of bent u gewoon benieuwd naar hoe uw gehoor er voor staat? Kom gerust langs voor een gratis hoortest. De medewerkers van Hoorstudio Zoetermeer meten graag uw gehoor en spraak verstaan.

Lees verder

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel