Nazorg en service

Goede nazorg is essentieel voor een optimale werking van uw hoortoestel. Als u een toestel heeft aangeschaft, begeleiden wij u in het onderhoud en eventuele aanpassingen. Zo blijft uw apparaat goed en uw gehoor scherp.

Periodieke controle

Het goed onderhouden van uw hoortoestel is erg belangrijk. Het schoonhouden en afstellen van het apparaat zorgen ervoor dat het lang meegaat en dat scheelt weer in de kosten. Gelukkig zijn moderne toestellen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Tijdens de periodieke controle bij Hoorstudio Zoetermeer kijken we uw toestel grondig na. Ook bekijken we of het nog goed in uw oor past en reinigen we het toestel. Daarna gaan we na of nieuwe afstellingen nodig zijn.

Afstellen hoortoestel

Want misschien geeft u aan dat bepaalde geluiden minder goed of anders overkomen. Of u merkt dat uw gehoor toch achteruit is gegaan. Dan is het nodig om het toestel bij te stellen of naar een andere toepassing te kijken.

De medewerkers van Hoorstudio Zoetermeer nemen de tijd om uw toestel na te kijken en om, als dat nodig is, een nieuwe hoortest bij u af te nemen. Voor de periodieke controle maakt u een afspraak met uw audicien van Hoorstudio Zoetermeer.

Service

Ook buiten de periodieke controle om kijken wij graag naar uw toestel. Werkt uw hoortoestel niet zoals het moet? Of heeft u moeite met het schoonmaken of verwisselen van de batterijen? Aarzel niet en kom even langs in onze winkel. Wij kijken met u mee en geven u advies over batterijen of het schoonhouden van uw hoortoestel.

Ook bij twijfel over de afstelling van uw toestel bent u van harte welkom in onze hoorstudio. U hoeft daarvoor niet te wachten tot de periodieke controle. Prettig horen is belangrijk en het afstellen van uw toestel is vaak een fluitje van een cent voor onze medewerkers.

Gratis gehoortest


Twijfelt u over uw gehoor en wilt u uw gehoor verbeteren? Kom gerust langs voor een gratis hoortest. De medewerkers van Hoorstudio Zoetermeer meten graag uw gehoor en spraak verstaan.

Lees verder

Twijfel niet meer,
laat uw gehoor gratis testen in onze winkel